Wie ben ik

Mijn naam is Marinus Jilderda. Ik woon en werk in één van de mooie Friese elfsteden, Franeker.

Ik ben getrouwd en samen met mijn vrouw zijn we de trotse ouders van een zoon en dochter. Daarnaast zijn we ook nog eens opa en oma van vijf prachtige kleinkinderen.

Na 31 jaar als manager bij een bankinstelling te hebben gewerkt vond ik het tijd om nog eens een carrière switch te maken. Ik heb daarna een interim-managementbureau en een hondenuitlaatservices gehad. TrouwambtenaarOp dit moment ben ik eigenaar van een goed lopende autorijschool waarin ik mensen opleid voor het B rijbewijs, geef ik sliptraining,  rijvaardigheidstrainingen,  scootmobieltrainingen. Daarnaast ben ik verkeersdocent en geef ik verkeerles op het basis- en voortgezet onderwijs. Toen ik hiermee begon heb ik voor mijzelf de doelstelling gesteld om na vijf jaar er nog iets heel anders bij te gaan doen. Mijn keuze is toen gevallen op trouwambtenaar.

Waarom trouwambtenaar? Mijn hele werkbare leven ben ik bezig geweest om mensen te coachen, begeleiden en te motiveren om zo het beste uit de mens te halen. Ik vind het belangrijk dat de individuele mens zijn/haar sterke punten weet te ontwikkelen. Kortom, de mens als individu vind ik interessant. En deze lijn kun je doortrekken naar het huwelijk, immers bruid en bruidegom dienen elkaar in het huwelijk aan te vullen.

Mijn kenmerken zijn:

  • Serieus (als het moet)
  • Humor (als het kan)
  • Goed inlevingsvermogen

Ceremonie op maat