Tarieven

Jullie kunnen het huwelijk zo goedkoop of zo duur maken als je wilt. De prijs heeft daarbij natuurlijk alles te maken met hoe je de ceremonie wilt inrichten.

Mijn basis tarief is € 300,00 (exclusief reiskosten (€0,25 per kilometer en eventuele reis en verblijfkosten in het buitenland). Wat krijg je voor deze prijs:

  • Intake gesprek
  • Ceremonie

Het intake gesprek dient er toe om met elkaar kennis te maken en af te tasten welke wensen jullie als bruidspaar hebben. De trouwdag moet één van de mooiste momenten in jullie leven worden. Als trouwambtenaar speel ik daarin een rol en ik vind het daarom belangrijk dat er een goede klik is. Na het gesprek zal ik jullie ‘huiswerk’ opgeven om na te denken over je juiste inhoud van de ceremonie. Dit huiswerk zal ik gaan gebruiken om een mooie passende en persoonlijke tekst te schrijven. Alles is daarbij mogelijk. Daarbij kan ik jullie natuurlijk tips en trucs meegeven

De ceremonie zal bestaan uit het ontvangen van het bruidspaar, de getuigen, familie en genodigden. Vervolgens zal worden overgegaan tot de verplichte formaliteiten die bij een huwelijk horen en een op het bruidspaar gerichte toespraak.

Ceremonie op maat